Alföldi fürdők, ahol nem kell 1000 forintnál többet fizetni a belépőért

Egy hatalmas zöldterületen terül el Fehérgyarmat strandja, ahol a gyerekek strandmedencében pancsolhatnak, a nagyszülők pedig termálmedencében lazíthatják el izmaikat a mozgásszervi betegségek gyógyítására alkalmas gyógyvízben. A felnőttek ebben a fürdőbe 900 forintos jeggyel, a gyerkőcök és nyugdíjasok pedig 750 forintos jeggyel juthatnak be.

Úszómedencében is csobbanhat az olcsó belépővelForrás: fehergyarmat.hu

Kunszentmiklós Strandfürdője egy úszó-, egy gyermek- és egy termálmedencét kínál az ide látogatóknak, ezen felül akár búvártanfolyamra is be lehet iratkozni. Két éves kor alatt ingyenes a belépés, de a felnőtt jegy is csak 950 forint, a kedvezményes jegy pedig mindössze 740 forint.

Szegedtől 12 km-re találják a Sziksósfürdői strandot, ahol egy szikes fürdőtó, gyermekmedencék és egy csónakázótó áll a fürdőzők rendelkezésére. A hideg vizes tó szikes-homokos alja gyógyhatású. A tóban lehetőségünk van csónakázni, szörfözni és vízibiciklizni is, minden nap 8:00-20:00-ig. A felnőtt vendégeknek 1000, nyugdíjasoknak, diákoknak 800, 4 éves korig pedig 100 forint a belépő, de ha csak délután indulnánk, akkor még ennél is olcsóbban megúszhatjuk a fürdőzést.

Sziksósfürdői Strand és KempingForrás: Sziksósfürdői Strand és Kemping

 A 8 medencével rendelkező Sárrét Kincse Püspökladányi Gyógy- és Strandfürdőben gyerek-, gyógy-, úszó-, és tanmedence is felfrissülést nyújt a meleg napokon. A fürdő vize megkapta a gyógyvíz minősítést, mozgásszervi betegségben szenvedőknek érdemes kipróbálniuk az erre épült gyógyszolgáltatásokat is. A felnőtt napijegy 1000, a nyugdíjas és diák 800, a gyerek 550 forint.

Eger és Gyöngyös között, egy ősparkban, közvetlenül a Tarna patak közelében helyezkedik el Tarnaméra. Az itt található strandfürdőben egy úszómedencében, egy gyermekmedencében és egy termálmedencében fürdőzhetünk. A felnőttek 1000 forintos áron juthatnak a fürdőbe, a diákok, a nyugdíjasok és a helyi lakosok pedig 500 forintért vásárolhatnak belépőjegyet.

Tarnamérai Strandfürdő és KempingForrás: Facebook / Tarnamérai Strandfürdő és Kemping

A kunhegyesi Szent István Gyógyvizű Fürdő 7,1 hektár, 90 százalékban ligetes zöldterületen terül el. Egy úszómedence, egy élményelemekkel felszerelt strandmedence, egy pancsoló, egy 36-38 fokos termál-, illetve egy gyermekmedence található itt, emellett egy kispályás focipálya, valamint egy strandröplabda pálya szolgálja a sportolni vágyókat. A napijegy 1000, a kedvezményes jegy 600 forint - írja a termalfurdo.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek