Több fürdőfejlesztés is készülődik a fővárosban

  Az év elején írtunk róla, hogy egy új, kertkapcsolatos, 20 méteres medence építését tervezik a Király Gyógyfürdőben, és a felújítás miatt az év második felétől, két évre bezárják a népszerű törökfürdőt. Egy friss interjúból kiderült, hogy a fürdő felújítását csak jövőre kezdik meg.

  Király fürdőForrás: Facebook / Király fürdő

  Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. értékesítési és marketingigazgatója a Trend FM-nek nemrég azt nyilatkozta, hogy 2020-ban kezdik meg az említett fővárosi fürdőben a fejlesztéseket, és arról is beszámolt, hogy szintén jövőre lesz esedékes a Széchenyi Gyógyfürdő korszerűsítése is, ami azonban nem befolyásolja majd a nyitvatartást.

  Az interjúban az is elhangzott, hogy a nemrég megnyílt Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógyfürdőben várhatóan szeptembertől lesznek elérhetők a fürdőgyógyászati kezelések is, továbbá azt tervezik, hogy a kuriózumnak számító gyógyvizet kádfürdőkben és egy nagyobb medencében is elérhetővé teszik – írja a Termál Online.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!