Év végén új gyógymedencében lazíthatunk a mosonmagyaróvári fürdőben

Jelentős fejlesztések zajlanak a mosonmagyaróvári Flexum-Termál Gyógyfürdőben: az év végére elkészül egy vadonatúj gyógymedence, de addig is átadják a Spray Parkot és az új csúszdát.

Flexum Termál GyógyfürdőForrás: Flexum Termál Gyógyfürdő

A beruházások a komplexum megnyitásának 50. évfordulója alkalmából valósulnak meg. Már korábban felújították a folyosót, a büfé előtti részt, az emeleti részt és modernizálták a légtechnikát. A fejlesztéseket egy Spray Park, azaz egy vízi játszótér kivitelezésével folytatták, és egy csúszdát is építettek, plusz rövidesen a gyógyvizes medencét is felújítják - írja a Termál Online.

A Szigetközi Tv tudósítása szerint a gyógymedence körüli munkálatok jó ütembe haladnak, így decemberben már birtokba vehetik a fürdőzők. Az imént említett vízi játszótér és a csúszda pedig a nyár végén kerülnek átadásra. A gyermekbarát Spray Park már a napokban használható lesz, a csúszdán pedig a jövő héten lehet suhanni.

A folyamatban levő munkálatok miatt olcsóbb lett a Flexum fürdő jegyára, így jelenleg a felnőtt jegy 3000 forint, a diákjegy 2400, a gyerekjegy pedig 2100 forintba kerül.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek