Öt szuper fürdős program a közelgő hosszú hétvégére

Koncertek, csúszdabajnokság, musical, tűzijáték a medencéből, éjszakai fürdőzések, Omega nagykoncert és táncbemutatók: színes programokkal készülnek a hazai strandfürdők a hosszú hétvégére.

Az augusztusi hosszú hétvégén igazi fesztivál hangulattal, finom lángossal, hűsítő fröccsel, sörrel és sok-sok zenével várják a fürdőzőket Harkányban. A "Harkányi Hosszú 7végén" augusztus 17. és 20. között Kökény Attila, a Stolen Beat, Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, a Rudán Joe Akusztik Band és a Supernem gondoskodnak a forró hangulatról. Emellett szórakoztató versenyek, sportprogramok és gyerekelőadások is szerepelnek a programban. A részleteket ide kattintva találják.

Harkányfürdő, strandForrás: Facebook / Harkányfürdő / Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

A hajdúszoboszlói Hungarospa strandján az augusztus 20-i hétvégén minden nap más kalandokkal várja a vendégeket a fürdő. Augusztus 16-án és 17-én 21 órától egészen éjfélig zenés éjszakai fürdőzésen vehetnek részt. Augusztus 17-én 16 órakor fellép az X-faktorból ismert Tamáska Gabi, 18-án 16 órakor kor pedig a Piruett Tánc Stúdió szórakoztatja a fürdőzőket. Augusztus 19-én a legendás Omega együttes ad élőkoncertet a strand mediterrán hajószínpadán. Előzenekar a B52 lesz, az estet egy látványos tűzijáték zárja. 

A debreceni Aquaticumban augusztus 16-án országos csúszdabajnokságot rendeznek,  összsen kilenc kategóriában. 11-től 18 óráig gyereksarok, kézműves foglalkozás, ugrálóvár, szabadtéri játékok várják a kisebbeket, közben pedig a Piruett Tánc Stúdió táncbemutatója, majd Gáspár Laci koncertje szórakoztatja a vendégeket. Augusztus 17-én különleges éjszakai hangulattal, extra fény- és hangtechnikával kezdődik az éjszakai fürdőzés - a vendégek egészen hajnali 3 óráig élvezhetik a zenés fürdőt - írja a Termalfurdo.hu.

A gyerekeket is szórakoztató programok várjákForrás: Facebook / Aquaticum Debrecen

Az igali fürdőben augusztus 17. és 20. között rendezik meg az Igali Strand Fesztivált, ahol színpadi programokkal, sztárvendégekkel, szinkronúszó bemutatóval, vizes vetélkedővel, éjszakai fürdőzéssel és egy látványos (medencékből is nézhető) tűzijátékkal készülnek. Augusztus 17-én ki lehet próbálni az aquafitnesst, és csaknem éjfélig élvezhetik a látogatók a lubickilást. Augusztus 18-án Bereczki Zoltán, augusztus 19-én a Forever Live Band együttes lép fel a strandon.

Kiskunmajsán is izgalmas programokkal készülnek az Élményfürdőben: augusztus 17-én strandkézilabda kupát rendeznek. Augusztus 19-én egy rendhagyó programot kínál a Jonathermál- a Magyarock Dalszínház Komárom a Made in Hungária musicalt adja elő a fürdő területén.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek