Ezekben a fürdőkben zárt ajtókat talál augusztus 20-án

  Tegnap arról olvashattak, hogy milyen sok fürdő program közül lehet válogatnia közelgő hosszú hétvégén. Most pedig arra hívjuk fel a figyelmüket, hogy melyik fürdőbe ne készüljenek az ünnepen. A felsorolt fürdők tartanak zárva augusztus 20-án.

  Irgalmasok Veli Bej FürdőjeForrás: Facebook / Irgalmasok Veli Bej Fürdője

  Aki a fővárosban tölti a szabadnapokat, az Irgalmasok Veli Bej Fürdőjébe ne tervezzen megmártózni, ugyanis a fürdőhely zárva tart. A patinás török fürdő egyébként más vallási ünnepekkor és munkanapi szünetek idején is bezár.

  A Nyíregyháza Sósgyógyfürdőben a Hotel Fürdőházhoz is tartozik egy hangulatos kis fürdő, ahová szintén nem érdemes fürdőlátogatást tervezni augusztus 20-án. Itt jelenleg karbantartási munkálatokat végeznek, ezért nem lehet a medencékben megmártózni. A jó hír, hogy megújulnak a szaunák, a medencék burkolatai és a zuhanyzók is. A fürdőrészleg legközelebb csak szeptemberben lesz használható - tudtuk meg a Termál Online híréből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!