Megváltozott a nyitvatartás a lila vizű tófürdőben

A sós és ásványi anyagokban gazdag gyógyvíz és a kedvező árak a környékről és a határon túlról is vonzzák a strandolni és gyógyulni vágyókat. De most már a hét minden napján 10-től csak 19:30-ig csobbanhatnak a vendégek a határmenti fürdőben – írja a vajdasági Pannon RTV.

A Pacséri TófürdőForrás: Facebook / Termalna Banja Pačir - Gyógyfürdő Pacsér

A lila vizű tófürdő kedvező árairól már mi is írtunk egy korábbi cikkünkben, ahogy arról is, hogy jelentős fejlesztések valósultak meg és készülnek még javában a fürdőben. A termálvíznek köszönhetően egy állandó hőmérsékletű tó és új fedett medencék várják a vendégeket.

A Pacséri Gyógyfürdő gyógyvize Magyarországról is vonzza a turistákat, akiknek a bácsalmási határátkelőtől csak kicsivel több mint tíz kilométert kell utazniuk a vajdasági fürdőig, ahol a vendégeket ingyenes napágy- és napernyőhasználattal fogadják. Azzal viszont számolniuk kell, hogy az ősz közeledtére hivatkozva, rövidítettek a nyitvatartáson, ami azt jelenti, hogy mostantól fél nyolcig lehet lubickolni.

Ennek ellenére a rossz idő esetén is érdemes jegyet váltani, hiszen az árban a beltéri medencéket is használhatják. A fürdőjegy 300 dinárba kerül, ami átszámolva 800 forint.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek