Megváltozott a nyitvatartás a lila vizű tófürdőben

  A sós és ásványi anyagokban gazdag gyógyvíz és a kedvező árak a környékről és a határon túlról is vonzzák a strandolni és gyógyulni vágyókat. De most már a hét minden napján 10-től csak 19:30-ig csobbanhatnak a vendégek a határmenti fürdőben – írja a vajdasági Pannon RTV.

  A Pacséri TófürdőForrás: Facebook / Termalna Banja Pačir - Gyógyfürdő Pacsér

  A lila vizű tófürdő kedvező árairól már mi is írtunk egy korábbi cikkünkben, ahogy arról is, hogy jelentős fejlesztések valósultak meg és készülnek még javában a fürdőben. A termálvíznek köszönhetően egy állandó hőmérsékletű tó és új fedett medencék várják a vendégeket.

  A Pacséri Gyógyfürdő gyógyvize Magyarországról is vonzza a turistákat, akiknek a bácsalmási határátkelőtől csak kicsivel több mint tíz kilométert kell utazniuk a vajdasági fürdőig, ahol a vendégeket ingyenes napágy- és napernyőhasználattal fogadják. Azzal viszont számolniuk kell, hogy az ősz közeledtére hivatkozva, rövidítettek a nyitvatartáson, ami azt jelenti, hogy mostantól fél nyolcig lehet lubickolni.

  Ennek ellenére a rossz idő esetén is érdemes jegyet váltani, hiszen az árban a beltéri medencéket is használhatják. A fürdőjegy 300 dinárba kerül, ami átszámolva 800 forint.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek