Újdonság várja a Dunaszerdahelyi Termálfürdő vendégeit

  Korábban már írtunk róla, hogy érdemes lesz megint kilátogatni a Dunaszerdahelyi Termálfürdőbe, hiszen újdonságokkal készülnek a nyárra. Egy hónapos késéssel ugyan, de kedden sor került  a felújított szabadtéri úszómedence átadására.

  A felújított úszómedenceForrás: Facebook / Thermalpark DS

  Most már leállás nélkül üzemelhet a hideg medence a dunaszerdahelyi termálfürdőben - írja a szlovák Parameter.sk. A fürdőben új technológiát építettek ki, némileg csökkent a vízfelület, ugyanakkor nőtt a kapacitás, és megújult a nagy és „hideg" úszómedence környezete is. 

  A medence kétharmadánál létrehoztak egy félszigetet is, mely lényegében az új technológiát tartalmazza. Ebben van az a bizonyos tartály, mellyel a recirkulációs üzemmód biztosítható, ez azt jelenti, hogy a főszezonban folyamatosan tudják szűrni és tisztítani a vizet.

  A felújítás előtt hetente-kéthetente le kellett engedni medence vizét, emiatt előfordult, hogy egy héten két nap sem lehetett használni. A mostantól folyamatosan üzemelő medencében egyszerre 250 ember is lubickolhat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!