Új jegytípust vezettek be az Év Fürdőjében

  A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő július 1-jétől bevezette a 3 órás időtartamra szóló belépőjegyet.

  Az időkorlát alapú belépőjegy bevezetésétől azt remélik, hogy ezzel viszonylag rövid időn belül cserélődhet a látogatói kör - így a fürdő zsúfoltságától sem kell tartani.

  Mostantól három órás csobbanásra is befizethetForrás: Facebook / Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

  A vendégek a pénztárnál egy karórát kapnak, amiért 3000 Ft kauciót kell fizetniük. Ez a karóra fogja mérni a fürdőben való tartózkodási időt. Az elszámolás a fürdőzés befejezése és a karóra leadása után történik. Amennyiben a vendég a 3 órát nem lépte túl, akkor az árlistában szereplő díjat kell megfizetni, ha viszont igen, akkor a 3 óra után percenként 20 forinttal nő a díj, amíg el nem éri a teljes árú napijegy értékét.

  Ha a vendég nem adja le a karórát, akkor a 3000 forintos kaució befizetésre kerül a kasszánál, a karórát pedig letiltják. Az időkorlát alapú jegyvásárlás 8.00-16.00 közötti időszakban jelent kedvezményt, 16.00 óra után pedig érvénybe lépnek a szintén kedvezményes úszójegyek - tudtuk meg a fürdő közleményéből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!