Tuti fürdős programokkal startol a július

Tuti hazai fürdős programokkal startol a július, lesz éjszakai fürdőzés és családi kikapcsolódásból is akad bőven.

Berekfürdőn éjszakai fürdőzéssel egybekötött fürdőbálra várják a vendégeket szombaton, 2019. július 6-án. Este 9 órától élő zene mellett csobbanhatnak, és késő éjszakáig élvezhetik a medencés bulit.

Fürdőzők a BerekfürdőbenForrás: Facebook / Berekfürdői Gyógy-és Strandfürdő

A budapestiDagály ésPalatinus Fürdőben tartalmas gyerekprogramokkal készülnek, 2019. július 6-án és 7-én, szombaton és vasárnap 10 és 17 óra között. Lesz kvízjáték, mini diszkó, aquafitness, családi vízi párbaly, továbbá arcfestésre és csillámtetoválásra is jelentkezhetnek a kicsik.

Az előttünk álló hétvégét szauna-partyval turbózza fel a debreceni Aquaticum fürdő: két nap alatt, nyolc szaunamester összesen 24 szaunaszeánszot tart majd. A részletekről a fürdő honlapján tájékozódhatnak.

Rengeteg szaunaszeánsz lesz az AquaticumbanForrás: Facebook / Aquaticum Debrecen / Készítette:P&N/Kovacs Peter

Hajdúszoboszlón éjszakai fürdőzéssel nyitják a júliust, 5-én és 6-án is késő estig tart nyitva a Hungarospa strandja. A fürdőben délután is lesznek programok, mégpedig szombaton koncerttel, vasárnap pedig táncos produkcióval szórakoztatják a vendégeket.

Családi napba csöppenhetnek bele, ha Miskolctapolcán járnak a hétvégén. A Strandfürdőben csúszdás ugróvár, vízenjáró gömb, aquafitness és vizes vetélkedők biztosítjá a kikapcsolódást. Július 7-én pedig a Selyemréti Strandfürdőben tartanak szülinapi programokat, ezek közé tartozik a vízi dodzsem, a szabadedzés, búvárkodás és a kerékpáros extrém sport bemutató is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek