Három generációnak nyújt élményt a balatonfüredi hotel új élménymedencéje

  Új élménymedencével gazdagodott a balatonfüredi Marina Hotel, amelyet szombaton adtak át a vendégeknek.

  Szivárványcsúszda is van az élménymedencébenForrás: Facebook / Hotel Marina All Inclusive

  A fejlesztésnek köszönhetően mostantól a kisgyerekek tavasztól őszig élvezhetik a pancsolást a szabadban, függetlenül a Balaton vizének hőmérsékletétől. 

  Az új élménymedence három része három különböző korosztályt szolgál ki, vizének hőfoka 30 Celsius-fok, és egyszerre 100 gyerek fér el szüleivel a csaknem 560 négyzetméter vízfelületű medencében.  

  Több generációnak tartogat vizes élményt a medenceForrás: Facecbook / Hotel Marina All Inclusive

  A beruházással egyedülállóvá vált a szálloda, hiszen élménymedence és all inclusive szolgáltatás együtt nincs másik balatoni hotel repertoárjában – írja a Turizmus.com.

  Az elmúlt öt évben a csaknem 350 szoba is megújult a Danubius Csoport City divíziójához tartozó szállodában. Hamarosan elkezdik a bankett-terem és az étterem felújítását, utána pedig a hall és a lobby renoválásával érnek a Hotel Marina All Inclusive Balatonfüred megújításának végére.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!