Pitypang és napsárga színekben pompázik a Kárpát utcai hotel terasza

  Megújult a Danubius Hotel Helia Episode étterme és a szálloda terasza, amelynek dizájnja a spanyol tervező, Nathalie Rottenburg nevéhez köthető – olvasható a szerkesztőségünbe érkezett közleményben. A hatalmas, közel 200 fős összkapacitású teraszon az étterem és a közelmúltban szintén felújított Yellow Bistro & Bar közösen osztozik. 

  Forrás: Danubius Hotel Helia Episode

  A nagy teret dizájnos láncfüggönyökkel lehet egymástól elválasztani úgy, hogy közben az összefüggő hatás megmaradhasson. Ennek kihasználására a hotel vezetése már kültéri rendezvényekben és élőzenés estekben is gondolkodik.

  Az Episode Étterem nemcsak új színeket, de A'la carte étlapot is kapottForrás: Danubius Hotel Helia Episode

  Az étterem vendégtere, látványkonyhája, terasza és konferenciaterme a DVM group kivitelezésében kapott új külsőt, egész pontosan attól a cégtől, amely pl. a Hilton Budapest, a Health Spa Resort Margitsziget, Radisson Blu Béke Hotel és a Health Spa Resort Aqua Hévíz felújítását is végezte. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!