Ezekkel a hazai fürdős programokkal frissülhet fel a héten

Mutatunk néhány fürdős programot a hét utolsó napjaira, amely segíthet a felfrissülésben a forró napok idején. Éjszakai fürdőzések, zenés lubickolások és gyerekprogramok közül válogathatnak.

Debrecenben tanév-búcsúztató éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket szombaton, az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. A zenés, esti fürdőzés 21 órakor kezdődik és éjjel fél 3-ig tart. A vizes szórakozásra mintegy 2000 forintért válthatnak jegyet.

Fürdőzők az AquaticumbanForrás: Facebook / Aquaticum Debrecen

Miskolctapolcán éjszakai fürdőzéssel egybekötött sulizáró habpartyn vehetnek részt a gyermekes családok 15-én, szombaton. A helyi Barlangfürdőben a beltéri és kültéri medencék egyaránt nyitva lesznek. Az esti program 21 órakor kezdődik, amikortól DJ-k szórakoztatják a fürdőzőket, az éjszakai lubickolást éjfélig élvezhetik.

A Tamási Termálfürdőben szintén késő estig lehet élvezni a frissítő fürdőzést a hétvégén, ugyanis szombaton 22 óráig tartanak nyitva. Gyerekekkel vasárnap is ellátogathatnak a fürdőbe, ezen a napon a diákokat kedvezményes belépővel várják - írja a Termal Online.

Igalon a lubickolás mellett szaunázásra is lesz lehetőség, vasárnap délután felöntésekkel várják a vendégeket. 14, 15 és 16 órakor is kezdődnek szaunaszeánszok.

Aki a fővárosban keresi a felüdülést, az a Palatinus Strandfürdő 100. születésnapi buliján találhat színes, fürdős programokat.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek