Történelmi fürdőben ünnepelheti itthon a Wellness Világnapját

  Június 8-án, szombaton lesz a Wellness Világnapja, a rendezvénysorozat alkalmával mintegy 110 ország 4 ezer létesítménye szervez programokat, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára. Budapesten a műemléknek számító Széchenyi Gyógyfürdő márványterme ad majd teret a mozgalomnak.

  Széchenyi GyógyfürdőForrás: Shutterstock / Készítette: Ungvari Attila

  A Global Wellness Day magyarországi kiemelt partnere a főváros történelmi fürdőit üzemeltető Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., amely idén a Széchenyi Gyógyfürdőt jelölte ki a rendezvénysorozat helyszínének. A márványteremben szakmai előadásokkal és fitness programokkal várják a látogatókat.

  Egyebek mellett szó lesz a világ fitness trendjeiről, Budapestről, mint a fürdők városáról, a helyes táplálkozásról, a természetgyógyászat és szépségápolás fortélyairól és a wellness jelentőségéről. Az előadások délelőtt tíz órakor kezdődnek és délután fél háromig tartanak.

  Ezt követően a fitness veszi át a főszerepet: lesz gerinctorna, jóga és aqua zumba is a kora délutáni órákban.    

  A wellness világnap idei üzenetei: a rendszeres séta, a bőséges vízivás, a műanyagflakonok mellőzése, az organikus alapanyagokból készült ételek fogyasztása, a jó cselekedetek gyarapítása, a családdal töltött idő fontossága, a korai lefekvés, és elegendő alvás betartása és a lubickolás öröme.

  Június 8-án a világ minden táján szerveznek ingyenes wellness témakört érintő programokat: fürdők, szállodák, tánciskolák, fitness-termek és önkormányzatok csatlakoznak a rendezvényhez - tudtuk meg a Termál Online híréből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!