Barátságos kedvezmények a most induló Dunántúli fürdőtúrán

Összefogott a Dunántúl három jelentős fürdője, Bükfürdő, Sárvár és Zalakaros, hogy egy pecsétgyűjtő akcióval közösen népszerűsítsék a termálrégiót.

Bejelentették a Bükfürdő Thermal & Spa, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő és a Zalakarosi Fürdő közötti együttműködést: a Dunántúli fürdőtúra névre keresztelt program lényege, hogy ha a „túrázók" mindhárom fürdőben megvásárolják a teljes árú, fürdőt és szaunát is tartalmazó napijegyet, cserébe egy-egy pecsétet kapnak. Ha a gyűjtőfüzetben mindhárom fürdő pecsétje szerepel, tulajdonosa 50% kedvezményre jogosult a következő jegy vásárlásakor az általa választott fürdőben.

Élmény a Zalakarosi FürdőbenForrás: Facebook / Zalakarosi Fürdő

A pecsétgyűjtés június 1-től augusztus 31-ig tart, a beváltás szeptember 1. és december 23. között lehetséges. A gyűjtőfüzetek mindhárom fürdő pénztáraiban megtalálhatók.  

A Dunántúl három legnagyobb fürdője ezzel az együttműködéssel a desztinációkat is erősíti. 2017-ben a magyarországi vendégéjszakák 71%-át olyan településen töltötték a vendégek, ahol turisztikai jelentőségű fürdő található, Bük, Sárvár és Zalakaros pedig évente összesen 2 millió vendégéjszakát tudhat magáénak - írja a Turizmus.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek