Kicsinosítva kezdte meg az idényt az Ürgemezei Strandfürdő

Június elsején megnyitotta kapuit a fürdőzők előtt a paksi Ürgemezői Strandfürdő, ahol néhány fejlesztés előzte meg a strandidényt. Összesen három szabadtéri medence és rendezett környezet várja a vendégeket.

Az Ürgemezei Strandfürdő, légi felvételrőlForrás: Paks.hu

A szabadtéri fürdőben sokat készültek az idei szerzonra: az elmúlt hónapokban mintegy 20 millió forintot szántak a csinosítására. Színes virágokat ültettek, javították a csempeburkolatot, újra cserélték a kültéri csaptelepeket és zuhanyzókat, valamint egy új szivattyút is beüzemeltek - derült ki a TelePaks TV tudósításából. A legjelentősebb fejlesztés, hogy az élménymedence új fólia- és csúszásgátló burkolatot kapott.

30-32 °C-os a gyerekmedence vízhőmérsékleteForrás: Suissgirl/Pixabay

A paksi strandfürdőben egy 26-28°C hőmérsékletű úszómedence, egy hasonló hőfokú csúszdás élménymedence és egy 30-32 °C vízhőmérsékletű gyermekmedence áll a fürdőzők rendelkezésére. A medencéken kívül  játszótér, sportpálya és parkosított udvar várja a látogatókat.

A belépőárak nem számítanak drágának, a felnőtt jegy egy napra 1040 forintba, míg a gyerek- és nyugdíjasjegy 725 forintba kerül - írja a TermalOnline.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek