Ezek a legmenőbb fürdős programok a húsvét hétvégére

A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központban péntektől vasárnapig tart a húsvéti hangulat, amely során vízi aerobikot, szaunaszeánszokat és kézműves programokat is szerveznek. Vasárnap tojáskereséssel és állatsimogatóval várják a vendégeket, a bejáratnál pedig kézműves vásárt szerveznek – olvasható a fürdő hivatalos weboldalán.

Csobbanás a Cserkeszőlő FürdőbenForrás: Facebook / Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ

Győrben, a Rába Quelle fürdőben éjszakai fürdőzésen vehetnek részt a húsvéti hétvégén. Az esti csobbanásra 20-án, azaz szombaton lesz lehetőség, ezen a napon éjfélig tart nyitva a komplexum, és szanunaszeánszokkal egészítik ki a késő esti nyitvatartást. A gyerekeknek apró ajándékot is osztogatnak a belépőjegy mellé – tudtuk meg a fürdő Facebook-oldalán közzétett bejegyzésből.

A hajdúszoboszlói Hungarospaba 21-én és 22-én érdemes jegyet váltani a húsvéti hangulatért. Vasárnap koncertekkel, nyuszi partyval, szaunaszeánszokkal és esti habparty-val szórakoztatják a fürdőzőket, hétfőn pedig gyerekjátékokkal és foglalkozásokkal készülnek. Az esemény részleteit ide kattintva találják meg.

Aki az Igali Gyógyfürdőben áztatja magát a hétvégén, azt medencebál, nyuszisimogatás és aquafitnesz várja. A családoknak tojásvadászatot is szerveznek, a kicsiket pedig ingyenes arcfestéssel, csillámtetoválással, lufi hajtogatással, kézműves foglalkozásokkal szórakoztatják. A fürdőben szombattól hétfőig tart a húsvéti láz, vasárnap sztárvendégek is fellépnek – olvasható a fürdő weboldalán.

Húsvéti buli az Igali GyógyfürdőbenForrás: Facebook / Igali Gyógyfürdő

A Makói Hagymatikumban sem marad el a húsvéti kavalkád, szombaton délután bűvész-showműsorral dobják fel a hangulatot, de lesznek kézműves foglalkozások is a gyerekeknek, akik bohóccal is találkozhatnak. Az esti órákban buli hangulattal várják a fürdőzőket, 18 órától habparty-t szerveznek.

Tiszakécskén már ma elkezdődik az ünnepi hangulat. A gyerekek délután kettőkor vízi mókán vehetnek részt, majd lesz aquafitnesz, és az apró vendégek a pincér szerepet is kipróbálhatják. Holnap 3D-s képeslapokat lehet készíteni, továbbá Vízi olimpia néven vetélkedőt is szerveznek, valamint sellő suliba is benevezhetnek a legkisebbek. Vasárnap tojást festhetnek, kipróbálhatják az Aqua Zumbát, hétfőn pedig vízi fogócskázáson mókázhatnak. A gyerekprogramok ebben a fürdőben egészen keddig tartanak – tudtuk meg a fürdő programajánlójából.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek