Eldőlt a Csornai Termálfürdő sorsa az idei nyárra

  Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy bérlőt keresnek a csornai termálfürdőbe, mivel a Győr-Moson-Sopron megyében található komplexum csak így tudja megnyitni kapuit az idei szezonban. Mindössze egyetlen cég pályázott a lehetőségre: az eddigi bérlő üzemeltetheti idén is a termálfürdőt.

  Idén is csobbanhatnak a csornai fürdőbenForrás: Facebook / Csornai Termálfürdő

  A meghirdetett 90 ezer forintos havi bérleti díjat megfejelte a cég és 110 ezer forint megfizetését vállalta. A városvezetők úgy döntöttek, szerződést kötnek a társasággal, ami azt jelenti, hogy idén nyáron is lehet strandolni Csornán - írja a Kisalföld.

  A Csornai Termálfürdőben összesen öt szabadtéri medence várja a fürdőzőket, amelyből kettőt a helyi gyógyvízzel töltenek meg. A fürdő udvarában egy termálmedence, úszómedence, tanmedence és gyerekpancsoló is van, így minden korosztály talál magának pancsolóhelyet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!