Bérlőt keresnek a csornai termálfürdőbe

  A Győr-Moson-Sopron megyében található Csornai Termálfürdőt minden nyárra bérbe adják, és így lesz ez az idén is. A komplexum a helyi önkormányzat tulajdona, de egyelőre nincs pénzük a fürdő fejlesztésére és működtetésére.

  Csornai TermálfürdőForrás: Facebook / Csornai Termálfürdő

  A bérlőnek a három nyári hónapban kell üzemeltetnie a fürdőt. Tavaly a minimálisan vállalható bérleti díj 60 ezer forint volt, de a pályázat nyertese végül 90 ezer forintot ajánlott. Idén a havi minimális bérleti díjat is 90 ezer forintban határozták meg.

  A fürdő működtetéséhez az önkormányzat ingyen biztosítja a termálvizet, állja a fürdő közüzemi költségeit, biztosítja az üzemeléshez szükséges gépeket, uszodamestert és éjjeli őrt is alkalmaz, továbbá a szezon előtt elvégzi a parkgondozási és takarítási feladatokat is.

  A leendő bérlő feladata a nyitáshoz szükséges engedélyek beszerzése, a fürdővezető alkalmazása, a medencék karbantartása, valamint a szezon alatti parkgondozás és takarítás. A kiírásban szerepel, hogy az önkormányzat bármikor felbonthatja a szerződést, amennyiben fejlesztési pénzhez jutnak, vagy felbukkan egy befektető. A pályázók március 11-ig jelentkezhetnek – írja a Termal Online.

  A Csornai Termálfürdőben egyébként 5 medencében lehet megmártózni: termálmedence, úszómedence, tanmedence és gyerekpancsoló medence is van.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!