Egy fürdő, egy múzeum és egy élménypark, ahol ajándék kupont kap

  Együttműködési szerződést kötött a Balaton régió három szolgáltatója, a Zalakarosi Fürdő, a Zobori Élménypark és a keszthelyi Helikon Kastélymúzeum. A vendégeknek kedvezményes kuponokat ajándékoznak.

  Zalakarosi FürdőForrás: facebook / Zalakarosi Fürdő / Készítette: Meszaros Renato

  A Balaton nyugati régiójába érkező turistáknak széleskörű és változatos kikapcsolódást szeretnének felkínálni ezzel a kezdeményezéssel, az ajándék kuponokkal arra ösztönöznek minden vendéget, hogy a másik két turisztikai helyszínre is látogassanak el.

  Mindhárom említett intézményben 20 százalékos kedvezményre jogosító kupont ajándékoznak a családoknak, amellyel olcsóbban vásárolhatnak belépőjegyet a másik két helyszínen.  

  A Zalakarosi Fürdő más fürdőkkel is szeretne összefogni, hogy népszerűsítsék egymás szolgáltatását. A Sárvári Gyógyfürdővel már megszületett az erre vonatkozó megállapodás, és várhatóan hamarosan a Büki Gyógyfürdő is csatlakozik az együttműködéshez - tudtuk meg a Termal Online híreiből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!