A mai napon pár száz forintért lazíthat a balfi fürdőben

A Sopron közelében található balfi uszoda, gyógyfürdő és wellness még átlagos napokon sem tartozik a drága fürdőhelyek közé, de ma, a Víz Világnapja alkalmából mindössze 500 forintért lehet megmártózni a komplexum medencéiben.

A taposómedencében térdig érő hideg vízben sétálhatnakForrás: gyogyfurdobalf.hu

A fürdőben kavicsos taposómedencék, váltakozó vízhőmérsékletű kis medencék és a szintén gyógyhatású Kneipp-féle leöntések is kipróbálhatók - a kezelések frissítő, regeneráló hatásúak. A komplexumban továbbá egy úszómedencében is átmozgathatják magukat.

Úszómedence a balfi fürdőbenForrás: gyogyfurdobalf.hu

A wellness részlegen a vendégek lazíthatnak a pezsgőfürdőben, de van egy kisebb méretű, hatszemélyes jacuzzi és egy whirlepool medence is. Meg lehet mártózni a szénsavas-kénes kádfürdőben is, ez utóbbi tágítja a bőr hajszálereit, csökkenti a vérnyomást, valamint jótékony hatású a szívbetegségek utókezelésében is. Egy aroma kádfürdő is várja a vendégeket, amely különleges illóolajak hozzáadásával készül: hatféle adalékot használnak, amelyek kötött vannak élénkítő, kondicionáló és nyugtató, lazító olajak is.

Mindezek mellett megtaláljuk a régi kádfürdő-részlegből ismert vízalatti sugármasszázst, továbbá a részleg teljesen megújult relax zónájában, sok kényelmes pihenőhellyel várják a gyógyulni, kikapcsolódni vágyó vendégeket - áll a fürdő hivatalos weboldalán.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek