Ezt a nem mindennapi wellness részleget kizárólag a gyerekek használhatják!

Egész nap szakképzett gyerekfelügyelők vigyáznak a gyerekekre az új indonéz fürdőben, ahol minden a legkisebbek igényei szerint van kialakítva.

Az Acquaree névre keresztelt, meleg vizes fürdőt Jakartában, a JHL Solitaire Hotelben nyitották meg, írja a Spa Business. A szolgáltatás különlegessége, hogy a területet csak gyerekek vehetik igénybe, a biztonságról és a szórakozásról pedig szakképzett felvigyázók gondoskodnak.

Forrás: www.jhlgroup.co.id

A többek között elsősegély nyújtási ismeretekkel is rendelkező kísérők ügyelnek arra, hogy ne történjen semmilyen baleset, plusz ők kalauzolják végig a gyerekeket a különböző élményelemeken. A 740 négyzetméteres létesítménybe a kis totyogóktól egészen kiskamasz korig várják a gyerekeket. Minden nagyon színes és nagyon látványos, az élményelemek egyszerre több érzékre is hatnak. A fürdő egyik célja többek között az is, hogy a legfiatalabb korosztály is megismerje a wellness és a fürdők világát.

Forrás: www.jhlgroup.co.id

A wellness részlegen van többek között egy kanyargós, meleg vizes alagút, egy sziklából készült szauna, melyhez mászófal is tartozik és egy iszap pakolós szoba, ahol különböző, frissen készített, terápiás sárban lehet tapicskolni, miközben egy polipcsápok fújnak meleg levegőt a bent tartózkodókra. Plusz egy esőerdő kamrát is ki lehet próbálni: itt illatos esőben lehet toporogni, vödörrel lehet egymást nyakon önteni, vagy egyszerűen beállni a nagy, kör alakú zuhanyfejek alá.

Forrás: www.jhlgroup.co.id

A kisebbeknek, azaz a 3-5 éveseknek külön területük van. A mini vízi játszóteret különféle élményelemekkel pakolták meg a pezsgő fürdőtől a kis csúszdákig. A gyerek wellness részleg mellett, szabadtéren egy kinti játszótér is található, ahol a gyerekek a vizes élmények előtt vagy után is szabadon bolondozhatnak. Finomságokat is lehet venni az Acquaree területén, csupa egészséges nassolni-és innivalót. Még a mosdók is gyerekbarátok: a fiúk és a lányok különböző tematikájú, színes lámpákkal megvilágított helyiségekben végezhetik a privát ügyeiket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek