Lazító fürdőzéssel és pörgős bulikkal is készülnek a hazai fürdők a nőnapra

Éjszakai fürdőzéssel és csajos szauna programokkal várják a nőket a fürdőkben országszerte. A nemzetközi nőnap alkalmából ajándékokkal is készülnek a vendégeknek.

Március 8-án, este "Ladies Night" éjszakai fürdőzést szerveznek a Kecskeméti Fürdőben, melynek folyamán a legismertebb női előadók slágereit hallgatva lubickolhatnak, szaunázhatnak és bulizhatnak a résztvevők. A benti és kinti élménymedencékben, a jakuzziban, a beltéri termálmedencében, az úszómedencében és a karibi terasz panoráma medencéjében is megmártózhatnak - olvasható a fürdő hivatalos weboldalán.

A nőké lesz a főszerep a Kecskeméti FürdőbenForrás: Facebook / Kecskeméti Fürdő

Pénteken a Hungarospa Hajdúszoboszló is köszönti a nőket, akik az Aqua-Palace fedett élményfürdőben pihenhetik ki magukat. Minden szebbik nemhez tartozó vendég ajándékot kap, valamint kényeztető szauna szeánszokon is részt vehet.

A Martfű Gyógyfürdő és Uszoda március 9-ére, szombatra időzíti a relaxáló nőnapi éjszakai fürdőzést, melynek keretében 22:00-kor filmvetítés kezdődik, a felhőtlen hangulatról és a jó zenékről az Aktív Rádió gondoskodik - írja a termalfurdo.hu.

Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben is kikapcsolódhatnak a nőkForrás: Facebook / Harkányfürdő | Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

Harkányi Gyógy- és Strandfürdőt is azoknak érdemes felkeresni a hétvégén, akik szombaton ünnepelnék meg a nőnapot; március 9-én zenés éjszakai fürdőzéssel, koktélokkal, ingyen masszázzsal, szauna szeánszokkal várják a fürdőzőket. A kültéri medencében halk zene és színes fényjáték mellett lazulhatnak.

A belevaló nők chippendale show-ra is befizethetnek a Thermal Spa Tamási fürdőben. Az őrületes nőnapi buli március 8-án, este 20:30-kor kezdődik. Másnap szauna lakókocsiban élvezhetik többek között a Téli mese, vagy az Új Év Párizsban elnevezésű felöntéseket.

Az Igali Gyógyfürdőben egész hétvégén meglepetésekkel várják a nőket. Alakformáló aquafitness órákon lehet részt venni, lehet masszázskuponokat igényelni, továbbá nőnapi medencebál és ingyenes szauna programok is lesznek. A további részletekről ide kattintva olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek