Bajor fesztiválhangulatban fürdőzhet a hosszú hétvégén Makón

Tegnap azoknak mutattunk egy remek fürdős programot, akik inkább pihenéssel, relaxációval töltenék el a közelgő hosszú hétvégét, ezért a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőt ajánlottuk, ahol mintegy 30 különböző szaunaszeánsszal várják a vendégeket. Most pedig azoknak van egy jó ajánlatunk, akik finom sörök mellett élveznék ki a szabadnapokat. A makói Hagymatikumban a bajor Oktoberfest hangulatát ígérik a látogatóknak.

Makói Hagymatikum FürdőForrás: Facebook / Makói Hagymatikum Fürdő

Különleges kézműves sörök közül válogathatnak, sőt, gasztronómiai különlegességeket is kóstolgathatnak a hétvégén Makón, és mindezt igazi fesztiválhangulat mellett tehetik. Pénteken és szombaton a fürdő szokásos zárásideje sem jelenti azt, hogy véget kell vetniük a szórakozásnak, hiszen akár éjszakai fürdőzésre is lesz lehetőségük – írják az esemény közösségi oldalán. Vasárnap hosszabbított nyitvatartással, este tízig várják a vendégeket, hétfőn délután pedig bajor fesztiválközeggel és élő bajor zenével kedveznek a látogatóknak 14.30-tól 17.00 óráig.

A programok mellett persze, a mesterségesen kialakított barlangmedence, a beltéri kalandmedence, a bébi pancsoló és a gyógymedencék is várják a fürdőzőket, de akár szaunázhatnak, vagy befizethetnek egy kellemes masszázsra is. A fürdő belépőárairól ide kattintva tájékozódhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek