Európa legjobb családbarát fürdőjének választották a makói Hagymatikumot

2014-ben a Nemzetközi Ingatlan Szövetség Prix d'Excellence nívódíj pályázatán, a resort kategóriában a második legjobb helyezést érte el a makói fürdő, 2018-ban pedig az angliai székhelyű Luxury Travel Guide magazin választotta Európa legjobb családbarát fürdőjének - írja cikkében a Makó Híradó.

Makovecz Imre Kossuth- és Ybl-díjas építész egyik legnagyobb munkája volt a városi gyógyfürdő épületének tervezéseForrás: Makói Hagymatikum Fürdő / Facebook

A LuxuryTravel Guide a világ legjobb turisztikai vállalkozásait és utazási célpontjait gyűjti össze a turistáknak. Ez magában foglalja többek között a szállodákat, éttermeket, síparadicsomokat és természetesen a gyógy- és élményfürdőket is, a magazin pedig kiválasztja az öt kontinens legjobbjait. Az évről évre kiadott utazási útmutatóban – a szakmai szempontokat figyelembe véve – a legjobbakat díjazzák. A szakmai zsűri ezúttal a European Spa, Fitness & Wellness kategóriában választotta Európa legjobb családbarát fürdőjének a Hagymatikumot. 

A szempontok között szerepelt az innováció, a tervezés egyedisége, a szolgáltatások minősége és választéka, a marketing és márkaépítés, az alkalmazott technológiák, az elhelyezkedés és a megközelíthetőség, a dolgozói elégedettség, illetve a vendégek visszajelzései és véleményei.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek