Közel kétmilliárdból építenek fürdőt Bábolnán

  A Komárom-Esztergom megyei Bábolnán 35 éve találtak először gyógyvizet, de mindeddig nem hasznosítottak. Hamarosan azonban új fürdőt építenek - írja cikkében a Dehir.hu arról a fürdőről, amelynek építését már két éve tervezték a városban, tavaly ilyenkor az önkormányzat még egy fürdő-névadós pályázatra is buzdította a helyieket, de az csak mostanra derül ki, hogy valójában ki és mennyiért fogja valóra váltani a bábolnaiak régi vágyát. 

  A Közbeszerzési Értesítőben megjelent hirdetmény szerint a kivitelezésre kiírt közbeszerzési eljáráson egy debreceni családi vállalkozás: a Cívis Légtechnika Épületgépészeti Kft. 1 milliárd 810 millió forintból építi meg a strandot.

  Forrás: Dehir.hu

  A zöldmezős beruházásban egy téli-nyári üzemmódban működő fürdőt húznak majd fel, mely a téli időszakban 250, a nyári időszakban pedig 500-600 vendég befogadására lesz alkalmas. A fürdőben két gyógymedence, egy-egy termálmedence, élménymedence, gyermekmedence, tocsogó és szaunatér is lesz. Azt pontosan nem tudni, mikorra várható a nyitás, de a korábban megjelent hírek szerint a fedett termálfürdő átadása 2019 telén, a strandfürdőé pedig 2020 tavaszán várható.

  Címlapi illusztráció: ventdusud / Shutterstock 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!