Adjon nevet a bábolnai fürdőnek, és egy évig ingyen ázhat benne!

Adjon nevet a bábolnai fürdőnek, és egy évig ingyen ázhat benne!

A bábolnaiak régi vágya teljesül azzal, hogy termálfürdőt építenek a városban. Fürdőjüknek pályázaton keresnek nevet - írja a Termálfürdő.hu.

A bábolnai két termálkutat még 1983-ban fúrták, az egyik kút gyógyvíz minőségű vizet ad. Az évek folyamán többször is felmerült a fürdő megépítése, de a megvalósítás módját az elmúlt évben találták meg: a sportcsarnok mellett, a szabadidőközpont részeként megépülő fürdőhöz a termálvizet távvezetéken keresztül fogják elvinni. A fedett termálfürdő átadását 2019 telén, a strandfürdőét 2020 tavaszára tervezik, de a bábolnai önkormányzat már most gondolt a létesítmény elnevezésére, ezért pályázatot hirdetett. Olyan név ötleteket várnak, amelyek illeszkednek a fürdő megjelenéséhez, környezetéhez, és Bábolna hagyományaihoz. Az elnevezésnek magyar nyelvűnek, könnyen kiejthetőnek, megjegyezhetőnek kell lenni, és lehetőleg utaljon Bábolnára is.

Pályázni a nevpalyazat@babolna.hu címen lehet, egy pályázónak legfeljebb három névvel, 2017. november 24-ig. A győzteseket december elsején választják ki. Az első helyezettet egyéves, a másodikat féléves, míg a harmadik helyezettet negyedéves, ingyenes fürdőbelépővel jutalmazzák. A pályázattal kapcsolatos további részleteket Bábolna honlapján találják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek