Megújul ősszel a debreceni Aquaticum Termálfürdő

Ha jártak nyáron a debreceni Aquaticum Termálfürdőben, akkor valószínűleg kipróbálták a kültéri lóhere formájú medencét is. Amennyiben mégsem, akkor erre novemberig biztosan várniuk kell, ugyanis a medencét felújítják, ezért legalább két hónapig nem üzemel - tudtuk meg a Dehir.hu híréből.

Aquacitum Termálfürdő, lóhere formájú kültéri medenceForrás: Facebook / Aquacitum Debrecen

Az Aquaticumban a Strandfürdő felújítása is zajlik, ez idő alatt egy háromgenerációs nyitott fürdőkomplexumot építenek. A részleget már az idén nyáron sem tudták használni a látogatók; helyette a trópusi hangulatú élményfürdő  pörgött teljes fordulatszámon. A komplexum ezen része számos attrakcióval, napozóterasszal, a gyerekek számára szervezett izgalmas programokkal és családi animációkkal várja a kikapcsolódásra vágyókat - írják a fürdő weboldalán.

A megújult lóhere alakú kültéri medencét a tervek szerint november 1-jén adják át.

 A vendégeknek a felújítás ellenére nem kell nélkülözniük a közkedvelt nagyerdei termálvizes fürdőzést sem. A munka ideje alatt az ötcsillagos minősítésű Aquaticum Termálfürdő medencecsarnokában továbbra is zavartalanul vehető igénybe a hat beltéri, különböző hőfokú medence.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek