Gyógycentrum épül a Bihar Termálliget Strand és Gyógyfürdőben

  Új gyógyágyászati részleggel bővítik a berettyóújfalui Bihar Termálliget Strand és Gyógyfürdő területét. Az új részleg létrehozását még az idén megkezdik. Hogy pontosan mikor érnek véget a munkálatok azt egyelőre nem lehet tudni, azt viszont igen, hogy az új részlegen súlyfürdőt és orvosi gyógymasszázst is igénybe vehetnek majd a betegek. A gyógyközpont létrehozásával nem ér véget a fürdő fejlesztése. Jövőre egy új fedett gyógyvizű medencét is építenek, továbbá wellness-részleget is kialakítanak. A fürdő új tereiben szaunázhatnak, használhatják a sószobát és a merülőmedencében is megmártózhatnak a vendégek - írja a termalonline.hu

  Élményfürdő várja a Bihar TermálligetbenForrás: facebook / Bihar Termálliget - Strand és termálfürdő

  Amennyiben több napon át is élveznék a fürdő újdonságait egy vadonatúj apartmanban is eltölthetnek néhány éjszakát, mivel a tulajdonosok a gyógycentrumhoz kapcsolódóan egy 50 személyes szállodát is szeretnének építeni.

  A Bihar Termálligetet idén nyáron is érdemes meglátogatni, hiszen gyerekmedence, élményfürdő, termálmedencék és uszoda minden nap 9.00 és 20.00 óra között várja az uszodák szerelmeseit.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!