Ablakos csúszdával szerelték fel a kecskeméti fürdőt

  Új csúszdával kezdte meg idei működését a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark június végén. A strandon már hosszú ideje elhagyatottan állt egy nagy, piros csúszda, most ennek a helyére került az új Karmin Turbó csúszda - írja a termalfurdo.hu.

   

  Így tekeredik az új, 86 méter hosszú csúszdaForrás: kecskemetifurdo.hu

  A csúszda 12 méter magasból indul és 86 méter hosszú, először begyorsul, majd bepörget. Az új szerkezet teljes hosszánra felül ablakokat szereltek.

  A korábbiakhoz hasonlóan, a jegy 5 csúszást tesz ingyen lehetővé a vendégeknek, de idén is lesznek olyan alkalmak, amikor korlátlanul lehet majd használni a csúszdákat. A Kecskeméti Fürdőben egyébként két csúszda közül is választhat, mindkettő egész évben üzemel. A csúszdákat munkanapokon 14 órától, ünnepnapokon, munkaszüneti napokon, és iskolai szünetek idején reggel 9 órától lehet használni.

  A fürdő nagymedencéjét is felújították. A jövőben a sportmedence a téli hónapokban is használható, ugyanis korszerű fűtőrendszert kapott. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!