Új élménymedencével nyitott meg a székesfehérvári strand

A 2018-as nyári szezont már megújult, családbarát stranddal kezdte Székesfehérvár június utolsó napján. Új csúszdákkal, gyerekmedencével, pancsolóval és szökőkút hatású vízi játszótérrel igyekeznek izgalmasabbá tenni a családok strandolását.

Mostantól három új csúszdát lehet kipróbálni a megújult székesfehérvári strandon, de egy sodrófolyosós, új élménymedencében is megmártózhatnak a fürdőzők - írja a Fejervar.hu

A megújult székesfehérvári strand gyermekmedencéje egészen frissítőnek tűnikForrás: Székesfehérvári Tourinform Iroda

A legkisebbekre vizes játszótér vár, de kompletten felújították a gyerekmedencét is. Egy spriccelő parkkal is kiegészült a strand, továbbá új padok, árnyékoló pergolák és 200 napozóágy várja a családokat. A strandon megtett séták is kellemesebbek lehetnek, mint korábban - ami a burkolat felújításának és a zöld övezetek felfrissítésének köszönhető. Ha pedig megszomjaznának vagy megéheznének csúszdázás vagy úszás közben, akkor már egy új, teraszos büfében találnak majd maguknak harapnivalót és hűsítő italokat.

A megújult fehérvári strandra a diákok és a nyugdíjasok kedvezményes, 100 forintos áron juthatnak be. De a 4-5 fős családoknak is jár a kedvezmény, ők 4000 forintért válthatnak jegyet. A teljes árú felnőtt belépő 1500 forintba kerül. A fürdő minden nap reggel 8 órától este 7 óráig tart nyitva.

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek