Ezek Magyarország legjobb naturista strandjai

Egyre többen döntenek úgy, hogy közelebb akarnak kerülni a természethez, és gátlásaiktól megszabadulva akarnak feltöltődni és kiszakadni a mindennapok rohanásából. A naturista strandok számukra kínálnak megoldást, ahol a ruhájuktól megszabadulva csobbanhatnak, relaxálhatnak vagy éppen sportolhatnak. Mutatjuk melyek Magyarország legjobb naturista strandjai.

Magyarországon több naturista strand található, például DélegyházánForrás: Naturista Oázis Kemping és Szabadidőközpont Facebook oldala

Délegyháza Naturista Oázis Kemping és Szabadidőpark

Az ország egyik legrégebbi és leghíresebb naturista strandja Budapest vonzáskörzetében, Délegyházán helyezkedik el tiszta vizű tavi stranddal és árnyékos zöldfelületekkel várja a naturista életmód híveit, akár családosan is apartmanokkal, faházakkal, lakókocsi-és sátorhelyekkel. Nyáron olyan rendezvényeken is részt vehetünk, mint a Strandok Éjszakája vagy a Szauna nap.

Belépő: felnőtt 2300 Ft; 15.00 óra után 1700 Ft, 26 év alatt ingyenes
Nyitvatartás: 08.00-20.00

Ányás Naturista Strand és Tábor

A Tiszában is lehetőség van meztelenül úszni, ráadásul a folyó egyik legszebb kanyarulatában, ahol kiszakadhatunk a zajos mindennapokból. Az erdőszéli strand megközelítése előzetes tájékozódást igényel. Vizesblokkok, kútvíz, tűzrakóhely biztosított.

Belépő: napidíj nincs, a táborhasználat éves hozzájárulása 5000 Ft/fő

Sziksósfürdő Naturista Strand és Kemping

A Szegedtől 7 km-re található tóparti zöldterületen a strandoláson kívül sportolhatunk is, emellett étkezési lehetőségek és wellness-szolgáltatások is igénybe vehetők.

Belépő: felnőtt 2400 Ft, ifjúsági 1650 Ft, senior 2000 Ft;
Nyitvatartás: 08.00-19.00

Berény Naturista Strand és Kemping

A Balatonnál egyetlen egyetlen naturista strand bújik meg a fák és nádasok ölelésében Balatonberénynél. Ott található a legnagyobb napozóstégje, valamint a vendégeket napvitorlák, szolárzuhany és napozóágyak is várják – írja a ripost.hu.

Belépő: 14 éves kor felett 1400 Ft, családi 3500 Ft
Nyitvatartás: 09.00-20.00

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek