A balatoni kilátástól a kastélyparkig: A leghangulatosabb koripályák országszerte

A korizás szerelmesei igazán különleges helyszíneken hódolhatnak szenvedélyüknek országszerte. Van jégpályánk balatoni kilátással, kastélyparkban, pajtaépületben és ligetben is. A Vidéki Élet egy 10-es listán gyűjtött össze a leghangulatosabbakat mind közül. Ezekből válogattunk most:

Balatonfüredi JégpályaForrás: Balatonfüredi Jégpálya/Facebook

Téli sport, kilátással a Balatonra - Balatonfüred

Különleges élmény, ahogy a Balaton látványa összekapcsolódik a kedvelt téli sporttal. A közel 1 kilométer hosszú jégfolyosón, amely a Zákonyi utcai jégpályától a Tagore sétányon álló Széchenyi szoborig tart, nagyobb irányváltások nélkül korcsolyázhatunk

Jégpálya a fás ligetben - Székesfehérvár

A város lakóinak kedvelt pihenőhelyén, a Belváros északi peremén lévő Zichy-ligetben alakították ki a koripályát egy háromszög alakú parkban, ahol a fák ölelik körbe az adventi időszakban fényárban úszó öntöttvas zenepavilont.

Kori Liget SzékesfehérvárForrás: Kori Liget Székesfehérvár/Facebook

Korcsolyázás és egy kis szecesszió - Kiskunfélegyháza

A városi könyvtár melletti parkolóban nyitotta meg kapuit a város jégpályája. Csodás sportolási lehetőség gyönyörű látvánnyal a szecessziós stílusú városháza épületére.

Jégen suhanás a kastélyparkban - Pápa

Nem máshol, mint az Esterházy-kastély lélegzetelállító parkjában hódolhatnak a téli sport szerelmesei szenvedélyüknek. A 800 négyzetméteren kiváló minőségű jégen lehet suhanni, a pálya melletti faházakban büfé üzemel, melynek kínálatában forralt bor, kakaó, ropogtatnivaló is szerepel.

Pápai JégpályaForrás: Pápai Jégpálya/Facebook

Jégpálya a pajtaépületben - Békéscsaba

Igazán különleges jégpálya helyszín a békéscsabai Kolbászház Rendezvénypajta. A fagerendás pajtaépületben mintegy 600 négyzetméteren tudnak korcsolyázni az oda látogatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek