Szórakoztató éjszakai borzongás vár ránk a Budakeszi Vadasparkban

Nemrég beszámoltunk róla, hogy milyen volt együtt éjszakázni a Budakeszi Vadaspark állatival. Az erdei állatok gyakran velünk, emberekkel fordított módon élnek: náluk a nappal a rejtőzködve pihenés, az éjszaka a munka, azaz a táplálékszerzés ideje. A Budakeszi Vadaspark hazánkban őshonos állatfajai a Vadaspark szakemberivel karöltve október végén bepillantást engednek a látogatók számára az erdő állatainak éjszakai életébe.

Állati jó őszi programok a Budakeszi VadasparkbanForrás: Budakeszi Vadaspark

A Budakeszi Vadaspark zoopedagógusai az élmény alapú pedagógiában hisznek, november 2-án olyan igazi állati „alkatrészeket" érinthetnek meg a látogatók, amelyeket a múzeumokban csak vitrinek mögül vizsgálhatunk.

A Tapi-Zoo alkalmával valódi szőröket, koponyákat, agancsokat és más érdekességeket vehetünk kézbe. November 3-án kézműves programok, és a környezeti neveléssel, ismeretterjesztéssel, aktív természetvédelemmel, valamint ökológiai gazdálkodás és népi hagyományőrzéssel foglalkozó PANGEA Egyesület várja a látogatókat. Az őszi szünet utolsó napján, november 4-én pedig a Picinke játszóház ügyességi feladatai várják a gyerekeket.

Ősi kelta eredetű Halloween erdei környezetben

Idén is lesz a már hagyománynak számító Halloween program a Budakeszi Vadasparkban. Október 31-én 17:00 órakor újra megnyílnak a Vadaspark kapui, hogy minden érdeklődő egy hátborzongató és izgalmakban gazdag éjszakát tudjon eltölteni erdei környezetben.

Idén is lesz Halloween program a Budakeszi VadasparkbanForrás: Budakeszi Vadaspark

A látványetetések különleges világításért a Hold felel, megannyi állat lesz látható testközelből, például medve, farkas, sakál, vagy a róka és hiúz is! Az Állati Jó Bemutató az éjszaka rejtelmes állatairól fog szólni, izgalmas és vicces történetekkel fűszerezve. A legkisebbektől, a legnagyobbakig mindenki egyaránt talál magának való kihívást! A legmerészebbek kipróbálhatják magukat a Bátorságpróbán, ahol akár óriási sáska és kígyó is feltűnhet, míg a Picinke játszóházban és a Kristály Kuckóban a játékos tanulás örömeiben merülhetünk el.

A teljes jelmezben érkezők a belépő árából 50% kedvezményt kapnak, azonban senki nem marad maskara nélkül, Halloween varázslatát arcfestő segíti megidézni. A program kavalkád 22 óráig tart, pénztár zárás 21 órakor. Jegyek a helyszínen kaphatók: felnőtteknek 3600 Ft, gyerekeknek 1700 Ft. A részletes program itt olvasható.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek