Kerti vasút a Budakeszi Vadaspark legújabb attrakciója

Budapest belvárosától mindössze 20 percre található a Budakeszi Vadaspark, ahol több, mint 50 állatfaj, állatsimogató, kalandpark és játszóterek, változatos programok várnak mindenkit, minden nap, ahol most már kerti vasúton is utazhatnak a gyerekek – olvasható a Vadaspark Facebook-oldalán.

Már robog a kisvasút a VadasparkbanForrás: Linda Suranyi/Budakeszi Vadaspark/Facebook

Október 21-én avatták fel a Budakeszi Vadaspark legújabb attrakcióját, ami nyitvatartási időben  a Kalandparkkal szemben lévő területen közlekedik. Ez a keskeny nyomtávú, kifejezetten gyerekeknek készült kisvasút mintegy kétszáz méter hosszan szállítja az utasait. A kerti vasút a vadasparki látogatás élményét teszi mostantól még teljesebbé a családok számára.

Aki ennél izgalmasabb kalandokra vágyik, annak Halloween éjszakáján lesz lehetősége egy kis borzongásra.

A Vadaspark munkatársai boszorkánynak, vámpírnak és egyéb mesebeli lényeknek öltözve várják és kalauzolják a látogatókat október 31-én, hétfőn sötétedés után.

A látogatók megismerkedhetnek többek között a Vadaspark ragadozóinak éjszakai életével, a legbátrabbak pedig próbára tehetik magukat. Halloween éjszakáján a "nemszeretem állatok" is rivaldafénybe kerülnek, hiszen mikor máskor, ha nem most. A részletes programot a Vadaspark weboldalán olvashatjátok el.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek