Keresik az év legjobb falusi szálláshelyét

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) 2023-ban első alkalommal, hirdeti meg az "Év Falusi Szálláshelye" versenyt, amelynek célja az ország legkedveltebb, legszebb és legbarátságosabb vidéki szálláshelyének megtalálása – írja a turizmus.com.

A szövetség kétévente választja meg Magyarország régióinak legjobb szállásadóit, azonban idén egy új kategóriát is életre hívnak, amelynek a célja a legkedveltebb falusi szálláshely megtalálása. A beérkezett szavazatok alapján szakmai zsűri választja ki a TOP10 szálláshelyet, a végső nyertesről azonban a közönség dönt.

A szavazatokat a Szövetség hivatalos Facebook-oldalán lehet leadni a jelölt képének kedvelésével. A nyertes a legtöbb kedvelést gyűjtő szálláshely lesz. A legtöbb szavazatot kapó szálláshely elnyeri az "Év Falusi Szálláshelye" címet, amit egy évig birtokol, és ezáltal kiemelt promóciót élvezhet.

A verseny célja, hogy megmutassák mennyire sokszínűek és különlegesek Magyarország vidéki szálláshelyei. A jelöléseket 2023. szeptember 24-ig fogadja a FATOSZ az alábbi űrlap kitöltésével.

(A borítókép illusztráció, forrása: Facebook/Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek