Izgalmas programokkal készül az Állatkertek éjszakájára a Richter Safari

Légtornászmutatvánnyal, koncertekkel és éjszakai cirkuszi show-val is készül az állatkertek éjszakáján, augusztus 25-én a nagykőrösi Richter Safari Park – adta hírül az MTI. 

Állati jó programokkal készül a Richter SafariForrás: MTI/Ujvári Sándor

A Richter Safari Park az állatkertek éjszakáján meghosszabbított nyitva tartassál várja a látogatókat. Az egésznapos programsorozat egyik fő attrakciója Simet László bemutatója lesz, aki tizenöt méter magasságban kifeszített drótkötélen sétál át Safari Park tava felett. A 63 éves artista nemrég Budáról Pestre sétált át ugyanígy, biztosítás nélkül.

Fergeteges cirkuszi előadással is készülnekForrás: MTI/Bodnár Boglárka

Szerepel a programban Ifj. Richter József hungarikumnak számító lovasakrobata produkciója. Emellett éjszakai cirkuszishow, motorosbemutató, kézműves utca, zenés gyerekműsor, vidámpark, óriáskerék, állatsimogató várja a látogatókat és éjszakába nyúlóan indulnak majd autós szafariturnusok a park 4 kilométeres útvonalán. Koncertet ad Molnár Ferenc Caramel és Vastag Csaba, az est zárásaként Dj BeatMakers szórakoztatja a közönséget.

A nagykőrösiek kedvezményesen válthatnak jegyet az eseményre, amelyre a környező településekről száz rászoruló vendéget látnak vendégül - írták a tájékoztatóban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek