Jó hír: Újranyit Sopron ikonikus szállodája a város legszebb részén

Tavaly októberben röppent fel a hír, hogy Sopron ikonikus szállodája, a Lövér végleg bezár, mert az akkori bérlő-üzemeltető, a Bartha Hotel Kft. az energiaárak emelkedése miatt nem tudta vállalni a megemelkedett rezsiköltségeket. Szerencsére most jó hírek érkeztek: áprilisban új üzemeltetővel, a Hotel & More Group-pal újranyit a szálloda – írja a kisalfold.hu.

Tavaly ezzel a képpel és "Viszontlátásra" felirattal búcsúzott a szálloda a közösségi oldalánForrás: Hotel Lövér/Facebook

A patinás hotel a jövőben is 3 csillag superior minősítésű szállodaként várja elsősorban szabadidős, sport egyéni és csoportos vendégeit.

"Örülök, hogy a Hotel & More lehetőséget látott a Hotel Lövérben, Sopron e klasszikus és népszerű szállodájában és mi ezzel tapasztalt üzemeltető partnert találtunk. Úgy látom, hogy az idei évben tovább erősödik a turizmus és ez a Hotel Lövérnek is új lehetőségeket hozhat. A soproni szállodánk már 2014 óta bérleti konstrukcióban üzemelt, ezt a modellt továbbra is szerettük volna fenntartani" – nyilatkozta Kovács Balázs, a Danubius Hotels Zrt. vezérigazgatója.

Klemm Balázs, a bérbe vevő Hotel & More Group vezérigazgatója szerint az üzemeltetést március 9-10-én veszik át, így a tervek szerint április második felében újra megnyithatja kapuit a Hotel Lövér.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek