Újra megnyílt Sopron egyik kedvelt szállodája a Lővéreknél

Augusztustól kinyitott Sopron legnagyobb szállodája, a Fagus Hotel Conference & Spa, amely teljes felújításon esett át az elmúlt 2 évben. Az összesen 144 szobás szálloda átalakított szobákkal, új gépészettel, felújított, modern látványvilágú belső terekkel, étteremmel, wellness- és konferenciarészleggel várja a vendégeket. 

Gyönyörű és nyugodt környezetben található a megújult szállodaForrás: Fagus Hotel Conference & Spa

A Fagus Hotel majdnem két évtizede fontos szereplője a régió turizmusának: nemcsak Sopronba és a környékre látogató külföldi és belföldi turisták, fesztivállátogatók kedvelt szálláshelye, hanem a helyiek népszerű wellnessközpontja is.

A szálloda 2016-os bezárását és tulajdonosváltást követően 2020-ban kezdődött meg az épület felújítása. Ennek során új, elegáns és modern látványvilágot kaptak a Lövérek szomszédságában fekvő, az erdőre kilátást biztosító szobák és belső terei.

Felújították a wellness-részleget, új lett a szaunavilág. A Fagus Hotel egyedülálló hangulatú Spa világában 6x12 méteres úszómedence, élménymedence és gyerekmedence várja a csobbanni várókat. A szaunavilágban finn szauna, aroma szauna, jégkút, különleges fűtött ülőpad, ördögszauna, infraszauna, gőzkabin, fűtött relaxációs fekvőpad és dézsás zuhany segíti a kikapcsolódást.

Megújult a wellness-részleg isForrás: Fagus Hotel Conference & Spa/Facebook

A kulináris élményekről az Evergreen étterem és két bár gondoskodik. Az étteremben a magyar és a nemzetközi konyha ízei, valamint a helyi borvidék nyújtotta különleges borok is megkóstolhatóak,  tudtuk meg a szálloda sajtóközleményéből. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek