Megnyitott az ország első ötcsillagos okospanziója

H11 Rooms Panzió néven okosszálláshely nyitotta meg kapuit Esztergomban, a Hősök terén. A hotel kivitelezésekor az elsődleges cél az energiahatékonyság volt.

Forrás: https://h11rooms.hu/

Az okospanzió vendégei akár a recepció kihagyásával is bejuthatnak a szálloda területére és a szobájukba, miután online elintézték a foglalást és a fizetést. Sőt, bluetoothon és wifin keresztül a TMRW Hotels applikációval még a szobák hűtését, fűtését és áramellátását is ki-bekapcsolhatják, szabályozhatják.

Az exkluzív panzió több épületegyüttesből áll. Az A épületben egy szoba és egy lakosztály található, míg a B épületben 4 szoba, melyek közül egy teljesen akadálymentesített.  A modern szobák mindegyikéhez saját fürdőszoba, minibár, széf, tv és internetelérés is tartozik. Egyes szobákból a Szent Anna-templomra, míg a konditeremből a bazilikára nyílik kilátás.

Forrás: https://h11rooms.hu/

Az épületegyüttesben a szobák és a konditerem mellett recepció és étkező található, a teraszon pedig egy jakuzzi is helyet kapott, amely mellé hamarosan egy szauna is érkezik. Továbbá egy elektromosautó-töltő is elérhető a zárt parkolóban. A szobák mellé büféreggeli igényelhető.

Mivel kisállatbarát szálláshelyről van szó, a kis kedvencedet sem kell otthon hagynod. A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program által támogatott szálloda ötcsillagos minősítést kapott – írja a turizmus.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek