Egészen különleges belföldi díszvendége lesz az idei Utazás kiállításnak

A holnapi nap, február 23-án nyílik meg a 45. Utazás kiállítás a Hungexpo területén. A február 26-ig tartó turisztikai rendezvény 20 ezer négyzetméteres pavilonjában közel 100 kiállító és 34 ország lesz jelen megannyi programmal, kóstolókkal, zenés és táncos bemutatókkal; és persze rengeteg információval az adott helyszínről.

A kiállításon most először egy fesztivál sziget is lesz, amelyen több hazai fesztivál is bemutatkozikForrás: Utazás kiállítás / Facebook.com

Ha eddig úgy gondoltátok, hogy a kiállítás csak a turisztikai szakmának szól, és nem látogattatok el rá, akkor most érdemes magatokat meggondolni, főleg ha szeretitek a jó belföldi biciklitúrákat. Hogy miért? Mert a rendezvény idei belföldi díszvendége nem egy hazai város vagy régió, hanem a BalatonBike365 lesz, ami azt jelenti, hogy minden a kerékpározásról, a balatoni kerékpárutakról, valamint a legjobb biciklimárkákról és felszerelésekről fog szólni.

Lehetőség lesz a helyszínen 100 E-Bike kipróbálására is, egy külön erre a célra épített pályán az E-Bike Test & Show keretein belül. A tesztpálya az Utazás kiállítás teljes nyitvatartási idejében üzemel és ingyenesen kipróbálható, valamint a használatához a kiállítók bukósisakokat is biztosítanak.

Visszatér a Járatlan Utakon Fesztivál isForrás: Unsplash.com

De emellett persze egy egzotikus úti cél is helyet kap a kiállításon. A külföldi díszvendég ugyanis Madagaszkár lesz. És ahogy az előző évek példái mutatják, a díszvendégek mindig kitesznek magukért; a pavilonjuk látányos, programjaik pedig színesek és szenvedélyesek.

A kiállítás idén egy kulturális díszvendéget is bemutat, amely nem más, mint a Liget Budapest Projekt.

A Blogger Corner is visszatér a kiállításra, így találkozhatunk és beszélgethetünk majd olyan hazai utazókkal, mint Travellina - Kisgyörgy Éva, A sárga ruhás lány - Harmincz Rita, Én & Italy - Patai Merci, Spabook - Kassay Tamás, Beférekabőröndbe - Szécsi László, Till Anilla, Traveladdict - Szombati Orsi, Utazás a köbön - Szilágyi Ági.

Az Utazás kiállítás részletes programja és a kiállítók listája megtalálható a rendezvény weboldalán, és itt érhető el a jegyvásárlás is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek