Hamarosan horrorjelenetek elevenednek meg Debrecenben

A Rettegések Éjszakája Magyarországon egyedülálló horror tematikájú rendezvénysorozat, mely idén 7. alkalommal borzongatja a látogatókat október 28. és 31. között. Több mint 100 ismert horror karaktert és számos kiemelt vérfagyasztó horrorhelyszínt ígérnek a szervezők a Kerekerdő Élményparkban.

Forrás: rettegesekejszakaja.hu

Az alább található főbb helyszínekre csak azok merészkedjenek, akik nem riadnak meg a saját árnyékuktól; ránk már a címek is a frászt hozzák. Biztos, hogy csak pár percig bírnánk a félelemkeltést, főleg, ha a statiszták sminkje tényleg annyira élethű személyesen is, mint a promóciós képeken. Na, de lássuk milyen jelenetekbe és támákba csöppenhetnek bele, a nálunk bátrabb horror-rajongók:

I. Holtak tévelygése
A végtelen útvesztőben halott lelkek tömegei keresik a kiutat a fényre. Vannak akik soha nem találják meg a kivezető utat a végtelen sötétségből! Te megtalálod?

II. Bűnök városa
Ezen a helyszínen a hét főbűn: büszkeség, kapzsiság, harag, irigység, bujaság, falánkság és lustaság elevendnek meg. A kérdés az, hogy mi melyikben ismerünk önnmagunkra?

III. Horrormozi
Éld át a rrohor filmművészet legszebb pillanatait a rettegések mozijában. Mozgó székek, effektek, stroboszkóp, füst, és természetesen a történelem legjobb horror film jelenetei! Itt nehéz eldönteni, mi az álom, és mi a valóság.

IV. Rettegések kastélya
A Rettegések kastélya minden szobája más és más vérfagyasztó titkot rejt. A sarkokban ólálkodó borzalmak csak arra várnak, hogy belépj a világukba! Ne feledd, nézz mindig hátra is, nehogy te légy a következő áldozat!

Forrás: rettegesekejszakaja.hu

V. Horrorjátszmák a porondon
Ennek hajszínnek nincs leírása, csak egy idézetet fűztek hozzá az alkotók: "Ki itt belépsz hagyj fel minden reménnyel..."

VI. Csernobili vidámpark – Dodgem
Az atomkatasztrófa borzalmai kiürítették Csernobil több kilométeres környékét. Az üres utcák és elhagyatott helyek csendesek voltak éveken keresztül. De a radioaktív fertőzés mutációt okozott az élőlényekben. Egy vidámpark gyűjtő helye lett a torszülötteknek, az élet ipedig ismét utat tört magának.

VII. Kikötő
A zsiványok járta tenger mindig veszélyes. Fosztogatók, gyilkosok, rablók, banditák verődnek össze egy kikötőben, és mind egy elvetemült vezetőt, Salazar kapitányt követik, még a halál után is. Ha nem vigyázol, te leszel a következő áldozat, vagy épp a következő matróz a gyilkosok seregében.

Forrás: rettegesekejszakaja.hu

VIII. Náci zombik a fáraó kamrájában
Hitler megszállottsága a mítikus ereklyék iránt legendás. Rommelnek, Hitler tábornagyának különleges egysége kutatásokat kezdett Egyiptom területén. Az utolsó információk szerint egy sírkamra feltárásába kezdtek bele, mikor nyomtalanul eltűntek. A helyiek szerint a fáraó átka érte őket utol, és mindenki, aki belép a kamrába, örökre a fáraó kamrájának folyosóin jár, örök kárhozatra ítélve.

IX. Háború és pokol – Feltámadás
Terjedő vírus pusztít az egész világon, és egy különleges variáns mutációt okoz az emberi szervezetben. Elkezdi a testet és elmét felemészteni, egészen addig, amíg csak az állati ösztönök maradnak.

A rendezvény 16 éves korig csak nagykorú felügyelete mellett, 16 év felett azonban szabadon látogatható. Belépőjegyekért és a részletes programért ide kattintsatok!

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek