Szeged is bezárkózik! Ezek a közkedvelt helyek nem látogathatók tavaszig

Komoly bejelentést tettek a Szeged Televízióban szerdán este: megszorításokra készül a város, ami több intézményt is érint. A teljes listát a szegeder.hu cikkére kattintva olvashatjátok el, mi elsősorban a kulturális és szórakoztató intézmények zárva tartását mutatjuk most meg.

Többek között a Szegedi Nemzeti Színház március 3-áig, a Kisszínház február 14-éig lesz zárva. Az Agóra és a művelődési házak március 3-áig zárva tartanak. A Móra Ferenc Múzeum szintén bezár március 3-áig.

A Móra Ferenc Múzeum bejáratát is zárva találjuk egészen márciusig - illusztrációForrás: Chmee2/Valtameri/commons.wikimedia.org

A Somogyi-könyvtár központi épülete és a fiókkönyvtárak március 3-áig zárva lesznek, kivéve három fiókkönyvtárat, az odesszait, az északvárosit és a rókusit, melyeket január 11-én kinyitnak. Ezeket ugyanis nem lehet leválasztani a távfűtésről, így zárva tartásukkal nem spórolna semmit az önkormányzat.

A Kövér Béla Bábszínház március 3-áig szintén zárva lesz. Az Anna fürdőben csak a járóbeteg-szakellátás működik majd, de a vizes részleg március 3-áig zárva lesz már december 19-étől. A Tiszavirág Sportuszoda december 19-től március 3-áig, Újszegeden a sportcsarnok és a sportuszoda február 3-áig lesz zárva. A Műjégpálya sem nyit ki március 3-áig.

Az IH Rendezvényközpont február 3-áig, a Senior Center, a Partfürdő, a Belvárosi Mozi és a D2 Ifjúsági Központ március 3-áig tart zárva.
Hétfőnként zárva lesz a mars téri piac, ahol rövidített nyitva tartás lesz 5 órától 15 óráig. A szökőkutakat leállítja Szeged és január 2-ától március 3-áig szünetel a díszkivilágítás is – írja a delmagyar.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek