Állati élmények és megannyi szórakozás: Kezdetét vette az Állatkerti Fesztivál

Csütörtöktől vasárnapig állatos élmények, családi programok, színes és érdekes előadások és koncertek várják a látogatókat az Állatkerti Fesztiválon, a Fővárosi Állat- és Növénykertben – olvasható a BEOL oldalán. 

Látványetetések, állatsimogatás és érdekes előadások várják a családokatForrás: Facebook/Fővárosi Állat-és Növénykert

A négynapos eseményen a látványetetések, állattréningek és bemutatók mellett a gyerekeket többek között kiskertész tanoda, Kádár Ferkó Fotószínháza, kreatív kézművesprogram, a Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény családi alkotóműhelye és vurstli is várja - közölte a Fővárosi Állat- és Növénykert. Ezen kívül a látogatók kipróbálhatják a több mint száztíz éves, felújított Schäftner-körhintát, és a TapiZoo állomásain állati "alkatrészekkel", tojásokkal, tollakkal, csontokkal ismerkedhetnek meg.

A Varázshegyben naponta öt ismeretterjesztő előadást tartanak, szó lesz többek között az állatkerti állatorvosi munkáról, a cápák világáról és az Állatkert botanikai különlegességeiről is, de színpadi programok, bábszínház és koncertek is színesítik a fesztivált. Ezen a héten a fővárosi állatkert este 10-ig tart nyitva, a pénztárak este 8-kor zárnak, az állatházak, beltéri bemutatóhelyek a nyári hétköznapokon, illetve hétvégéken szokásos rendnek megfelelően lesznek nyitva. A fesztivál az állatkertbe szóló szokásos belépőjegyekkel és bérletekkel látogatható - áll a közleményben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek