Ez is eljött végre! Újra esti séták a Fővárosi Állatkertben

Az esti séták szezonja jövő csütörtöktől, július 21-től kezdődik a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A különleges vezetések célja az, hogy az előzetes regisztráció után, a látogatókat a kert kulisszái mögé is bevezessék a park szakemberei.

"Helló, gyere nézz be hozzánk este is!"Forrás: Fővárosi Állat- és Növénykert / Facebook.com

A kéthetente csütörtök esténként meghirdetett program évek óta nagy népszerűségnek örvend, idén pedig számos új helyszín is bekerül az esti program állomásai közé - közölte Hanga Zoltán, az intézmény szóvivője az MTI-vel.

A kiscsoportos vezetett sétákon az érdeklődők megtekinthetik például az állatorvosi rendelőt vagy a takarmánykonyhát, a gondozók egészen közelről bemutatják a legkülönlegesebb állatokat, de még a Cápasuli egyébként láthatatlan részét is be lehet majd barangolni.

Az eddigi évek során a program résztvevői jártak már a zsiráfok fellegvárában, kézbe vehették az óriáskígyót, és megismerkedhettek Gézával, a tapírral is. A sorozat jövő héten csütörtökön kezdődik és egészen szeptember végéig tart, rossz idő esetén a sétát másnap rendezik meg. Az esti sétákat angol nyelven is meghirdetik, a programok részleteit a Fővárosi Állat- és Növénykert honlapján teszik majd közzé. Még nincs kint a jelentkezési fül az oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek