Stílusos vidéki szállást keresel itthon? Ezt az oldalt neked találták ki

Ha stílusos, magas minőségű magyarországi szállást keresel rövidebb időtartamra, esetleg felnőttbarát programban gondolkozol, és fontos neked a gasztronómia, akkor érdemes körülnézned a Stílusos Vidéki Szállodák Turisztikai Egyesület honlapján.

Babérliget KúriaForrás: Perl-Photography/Babérliget Kúria/Facebook

Az oldalon megtalálható szállásokban közös, hogy házaik a vidéki Magyarország jellegzetes jegyeit mutatják be, stílusos környezetben. Mind más-más hangulatot tükröz, mindegyik minőséget és az igazi szeretetteljes vendéglátást ígér.

Az egyik névjegyük a helyi termékeket népszerűsítő és felhasználó stílusos reggeli. A tagok között olyan országosan ismert hoteleket találunk, mint a Babérliget Kúria, a Hotel Botanica, a Káli Art Inn, a Kosbor Panzió, a Nomád Hotel &Glamping, a Platános Kúria, a Malomporta, a Montem Vendégház, a Rosinante, a Páskom Cottage és a Villa Millennium.

Káli Art InnForrás: Oliver_Hargitay/Káli Art Inn/Facebook

Bár a weboldal létezik már egy ideje, de korábban csak a tájékozódást szolgálta, és foglalni már a szállodák saját honlapján kellett. Egy nemégiben bevezett újításnak köszönhetően azonban már az SZVSZ közös oldalán is foglalhatunk. A választék egyelőre nem túl nagy, mindössze 11 szálloda közül válogathattunk, de Selmeczi Vilmos, a szövetség elnöke szerint tervezik a tagok bővítést, írja a turizmus.com.

A szálláshelyek tematizálva jelennek meg, lokáció szerint, illetve különböző paraméterek (felnőttbarát, gyerekbarát, kisállatbarát, wellness és egyéb szolgáltatások) alapján is lehet keresni köztük.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek