Jégdiszkóval és éjféli csusszanással érkezik a Jégpályák Éjszakája

A Magyar Jégkorong Szövetség 6 évvel ezelőtt, 2016-ban döntött úgy, hogy a nagy sikerű Múzeumok Éjszakájához és a Strandok Éjszakájához hasonlóan országos rendezvénysorozatot indít, amelyen mindenki korcsolyát húzhat - írja a jegkorongszovetseg.hu.

Forrás: manfredricher / Pixabay

A VI. Jégpályák Éjszakája 2021-ben a koronavírus-járvány miatt elmaradt, ám idén január 22-én újra megrendezik az eseményt. Január utolsó előtti hétvégéjén országszerte több mint ötven helyszínen csusszanhatunk, többek között három kiemelt vidéki nagyvárosban – Debrecenben, Győrben és Veszprémben – várják a jeges sportok és programok szerelmeseit. A helyszínek többnyire meghosszabbított nyitvatartással, kedvezményes belépőkkel, DJ-kkel és jégdiszkóval készülnek, és a rutinos korcsolyázók több helyen megismerkedhetnek a jégkorong alapjaival is. Az eseményről és a helyszínekről részletes információk a jegpalyakejszakaja.hu oldalon találhatók.

Az esemény kiemelt fő helyszíne ezúttal is a budapesti Városligeti Műjégpálya, ahol többek között közönségkorcsolya és meghosszabbított nyitvatartás vár mindenkit. Emellett lesz kapura lövés, szlalompálya, Kahoot! kvízjáték, különböző ügyességi játékok, Xbox, VR-élmény – és értékes nyeremények is gazdára találnak. A program részeként kitelepül a Rádió1, 17 és 20 óra között Cooky Mix és kívánságműsor szól majd a hangszórókból. Az eseményen részt vesz a magyar jégkorongsport népszerű kabalafigurája, Csúszka is. Éjszakai korizásra 21:30 és 24 óra között nyílik lehetőség.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek