Esztergom új szállodájából megcsodálhatják a bazilikát és a pilisi erdőt

Hivatalosan is átadták hétfőn a 2021. júliusban megnyitott, eddig tesztüzem alatt álló 149 szobás Grand Hotel Esztergom grandiózus épületét. 

Családbarát szolgáltatásokkal várják a vendégeketForrás: Grand Hotel Esztergom/Facebook

A négycsillagos szálloda 131 igényesen berendezett szobát és 18 tágas luxuslakosztályt kínál 4 szinten, melyekből panoráma nyílik az esztergomi bazilikára és a pilisi erdőre. A hotel kivételes konferencia- és rendezvénykapacitással bír. 

Mesés kilátásForrás: Grand Hotel Esztergom/Facebook

Emellett 700 négyzetméteres játéktér, panorámás, tetőtéri spa részleg, 220 fős étterem és 70 fős grillterasz várja mindazokat, akik szeretnék megismerni Esztergom kivételes történelmi és kulturális értékeit, vagy az aktív turizmusnak szeretnének hódolni a Pilis lábánál.

Senki sem unatkozhat a hatalmas játéktérbenForrás: WWW.MOLNARDANI.COM/Daniel Molnar/Grand Hotel Esztergom/Facebook

„Meggyőződésem, hogy a Grand Hotel Esztergom festői környezetével, csodálatos panorámájával, és nem utolsósorban kiváló szolgáltatásaival turisztikailag magasabb szintre emeli Esztergomot. Nagyon kevés az olyan vidéki szálloda, amely kiváló adottságokkal rendelkezik mind a konferencia- és üzleti, mind pedig a szabadidős-családi turizmus terén. Ez a szálloda ilyen, és már most látszik, hogy pezsgést hoz a városba" – mondta Flesch Tamás, az üzemeltető Continental Group ügyvezetője.

Nyáron hatlamas vízfelület várja a vendégeket, a hidegben a Day spa-ban lazulhatnak a vendégekForrás: Grand Hotel Esztergom/Facebook

A Grand Hotel Esztergom megépítésével 100 új munkahely jött létre. Ez a Kisfaludy Program egyik első olyan szállodája, amely a válság idején készült el, és a vendégek már birtokba is vehették – tudtuk meg a szerkesztőségünkhöz érkezett sajtóközleményből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek