Hamarosan 30 méteres óriáskerék forog Balassagyarmaton

Sajtótájékoztató keretében ismertette Csach Gábor polgármester Balassagyarmat nyárzáró programjainak menetét. Ezek közül szó szerint kiemelkedik a régi vármegyeháza előtt, szeptember 10-től október 3-ig forgó óriáskerék. A harminc méteres magasságot elérő szerkezet tetejéről a remélhető jó időben belátható a tágabb környék, a Börzsönyig, a Mátráig és egészen az Fátráig.

Hamarosan ha nem is ennyire magasból, de 30 méteres magasságból csodálhatják meg a várost és környékétForrás: Balassagyarmat Városháza/Facebook

Nógrád megyében először kapnak ilyen egyedi élményt az emberek. A balassagyarmati lakosok hétköznapokon, kedvezményes áron élvezhetik fentről a pompás látványt. Az óriáskerék egy menet során három perc alatt három kört tesz meg.

Szeptember első hétvégéjén a teljes települést átfogó kerékpáros napot szerveznek, rá egy hétre következik a Szeptembeer Feszt, míg a hónap végén, 23-25. között a Szent Mihály Napi Borfesztivált tartják meg a Civitas Fortissima téren. Ezen kívül a város számos intézményében, sokszínű kulturális eseménytárral várják a vendégeket – írja a nool.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek