Indul a Keresztanyu-túra, ahol a sorozat kedvelt karakterei lesznek a túravezetők

A Keresztanyu című sorozat 2021. január 3-án debütált az RTL Klubon és hamar belopta magát a nézők szívébe. A Makkosszálláson játszódó sorozat csak ősszel tér vissza a képernyőre, viszont jó hír a rajongóknak, hogy addig sem kell nélkülözniük kedvenc sorozatukat: a nyári forgatási szünetben megnyílnak a díszletfalu kapui, és az érdeklődők szervezett túra keretében ellátogathatnak Makkosszállásra – írja az rtl.hu.

A kedvenc karaktereikkel találkozhatnak a képernyőkről megismert helyszíneken - illusztrációForrás: YouTube.com

A túra résztvevői bejárhatják a díszletfalu utcáit, tereit, meglátogathatják Tivadar munkahelyét, a rendőrséget, Bárány Jóska fogadóját, Zozo edzőtermét, az autószerelőműhelyt, a templomot és a tűzoltóságot, de bekukkanthatnak Róza mama, a Harangozó család és Babos házába is.

Túravezetőként a sorozat olyan kedvelt karakterei várják a látogatókat, mint Zozó, Oleg, Szkander és Ajtony, akik minden adatot és információt megosztanak a díszletfaluról és a forgatás kulisszatitkairól.

A Makkosszállásra érkezők a sorozat két vezető színészével is találkozhatnak, akik karakterük jellegzetes öltözékében örömmel sztoriznak és fotózkodnak az érdeklődőkkel. Csak néhány név – a teljesség igénye nélkül – akikre számíthatnak: Molnár Piroska (Róza mama), Gálvölgyi János (Sótonyi Frigyes), Lengyel Ferenc (Tivadar), Kékesi Gábor (Márk), Sajgál Erika (Krisztina), Józan László (Igor), Mihályfi Balázs (Lajos), Dobos Evelin (Petra), Rátonyi Hajni (Elza), Dzsupin Ibolya (Sárika), Farkas Dénes (Bonifác).

Az IBUSZ által szervezett Keresztanyu túrák július 2. és augusztus 29. között, előzetes foglalás után, minden pénteken, szombaton és vasárnap indulnak Budapestről. Az érdeklődők igény szerint válthatnak jegyet a 8:30-kor vagy a 14 órakor induló autóbuszokra. Az induló túrákról, amelyek ára (2-12 éves) gyerekek részére 7 900 forint, felnőtteknek 9900 forint, ide kattintva tájékozódhatnak. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek