Megújult a poroszlói ökocentrum, felújították a hidakat és a halászati bemutatóhelyet

  A koronavírus-járvány miatti zárvatartás időszakát a poroszlói Ökocentrum is karbantartással és felújítással töltötte. Megújult a park dongaútjainak és hídjainak jelentős része, felújított állapotban, új eszközökkel várja látogatóit a park halászati bemutató részlege, és átalakulás alatt van a főbejárat környezete is, hiszen elkészült a forgalmas 33-as úton átvezető gyalogátkelőhely és a hozzátartozó járdák – derül ki az I Love Tisza-tó cikkéből.

  Mindeközben a hódok is új otthonba költöztek, így mostantól a főépület mögött kialalított, medencés kifutóban lehet látni társaságukat, ahol már a nemrég érkezett fiatal vidrákat is lehet látni. Az ökocentrum nagyon készült a főszezonra, még egy reklámfilmet készíttetett az AGB Produkciós Irodával, amelyben nemcsak a látogatóközpontba, hanem Poroszlóra és a Tisza-tóhoz igyekeznek csábítani mindenkit.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek